SlöSurfen

Att välja en kristall eller sten med magiska egenskaper

Kristaller och stenar med magiska egenskaper har blivit populära i dagens samhälle. Det finns många olika typer av kristaller och stenar att välja mellan, men du måste hitta en som kallar på dig! Här får du lite hjälp på vägen.

Jade är känd som trohetens och vänskapens sten. Den betecknar visdom som samlas i lugn och ro och främjar lycka och fred. Jade är också födelsesten för mars månad.

  • Ametist är känd som sten för meditation och andlighet. Den lugnar och lugnar sinnet, främjar avslappning och framkallar en känsla av balans. Ametist är också februari månads födelsesten.
  • Obsidian är känd som skyddets sten. Den ger psykisk avskärmning mot alla typer av negativitet och stöter bort skadlig energi. Obsidian är också födelsesten för oktober.
  • Rökkvarts är känd som en kraft- och jordningssten. Den hjälper till att släppa negativa känslor som ilska, förbittring, svartsjuka, rädsla osv. Rökkvarts är också födelsesten för november

Det finns många olika typer av kristaller och stenar att välja mellan, var och en med sina egna unika magiska egenskaper. När du väljer en kristall eller sten är det viktigt att hitta en som kallar på dig. Tänk på vad du söker i en kristall eller sten innan du gör ditt val. Några av de mest populära kristallerna och stenarna är bland annat jade, ametist, obsidian och rökkvarts.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln