SlöSurfen

Börja 2018 med att tjäna extra pengar!

Är ni en förening eller skolklass som vill tjäna extra pengar till föreningskassan eller klasskassan? Se här!

Hur fungerar det?

Skolkassan.se erbjuder produkter som är lättsålda och som ger bra marginaler till mycket bra kvalité. Ni beställer hem antal produkter ni vill ha, det är rekommenderat att börja smått först och sedan ta hem större lådor när de första är sålda. Då kan ni vara säkra på att ni kommer att tjäna extra pengar på produkter som säljer i ert område! Hos Skolkassan hittar ni flera produkter som passar till varje säsong samt produkter som går lätt att sälja året runt.

Tjäna extra pengar med Skolkassans sortiment

En stor del av sortimentet hos Skolkassan går att sälja året runt men jag har valt ut några extra speciella produkter som jag tror att ni som skolklass kan tjäna extra pengar till skolkassan med. Passar även perfekt till föreningsförsäljning när ni vill tjäna extra pengar till en resa eller ny utrustning!

Bild på lättsålda strumpor

Strumpor

Nästan alla i hela Sverige använder strumpor och det är ett plagg man aldrig kan ha för många av! En av toppsäljarna då det alltid finns ett behov av kvalitetsstrumpor till ett bra pris. Strumporna finns i fyra olika modeller i tre olika storlekar. Strumporna levereras i 5-pack. En bra produkt för att tjäna extra pengar!

Läs mer om Skolkassans strumpor på sidan!

 

 

Bild på lättsåld saffran

Saffran

Imponera på era kunder med en unik produkt året om! Saffran är torkade pistiller av saffranskrokus, tillhör familjen IRIS. Pistillerna handplockas och det krävs ca 250 000 blommor för att få fram ett kilo saffran, en hel del arbete! Varje ask innehåller 1 gram saffran och levereras i en exklusiv presentförpackning i form av en liten ask med guldtext.

 

Läs mer om Skolkassans saffran i paket på sidan!

Bild på lättsålda påskkortPåskkort

Att skicka påskkort till nära och kära har varit en tradition i Sverige sedan början av 1700-talet. I Sverige skickar vi ca 14 miljoner påskkort varje år, vilket gör denna produkt väldigt populär under påsken! Vackra påskkort med söta, färgglada motiv. Korten finns i 10 olika motiv som är väldigt populära och är ett säkert kort att satsa på för att tjäna pengar genom klassförsäljning eller föreningsförsäljning!

Läs mer om Skolkassans påskkort på sidan!

 

Bild på lättsålda amaryllis

Amaryllis

Vackra, röda klockformade blommor från lökväxten amaryllis. Detta sätter färg i hemmet och en skön känsla när man ser in i rummet! Blomman kan bli över 50 cm hög och är väldigt vacker. En bra produkt som alltid går att sälja till nära och kära nära jul. Närodlat från Ekerö i Sverige, färdigplanterad i kruka vid leverans. Finns i enfärgad röd, vit och tvåfärgad/randig vit/rosa. Blommorna kan inte levereras i hela Sverige så ta kontakt med Skolkassan.se innan ni beställer!

Läs mer om Skolkassans amaryllis på sidan!

Bild på lättsålda vaniljstänger

Vanilj

Hela vaniljstänger som sätter fart på klassförsäljningen eller föreningsförsäljningen! Handplockad från vaniljorkidén och vaniljen inuti stängerna används i de flesta desserter och bakverk. Med denna produkt kommer ni att tjäna extra pengar! Varje vaniljstång är ca 20 centimeter lång och väger runt 5 gram, vilket är dubbelt så stor och kraftig än vaniljstängerna man kan köpa i butik! Vaniljstängerna är Fairtrade och levereras från Uganda i en plasttub för att bevara doft och arom i minst 3 år!

Läs mer om Skolkassans vaniljstänger på sidan!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln