SlöSurfen

Colting Borssén Coaching – Träningsprogram online för triathlon!

Har du satt in siktet på nästa Halvironman i Jönköping eller Ironman i Kalmar? Med en triathlon coach i ryggen får du den motivation och kunskap som hjälper dig att komma i mål! Colting Borssén Coaching erbjuder träningsprogram online med fokus på triathlon. Träningsprogrammen är anpassade för både dig som har ett par avklarade Ironman på bältet och för dig som precis vill komma igång med din träning och må bättre!

Triathlon coacher som har din vardag i åtanke!

Att få ihop vardagen med sin träning kan ibland vara svårt. Vardagen är inte ristat i sten då det finns jobb, studier, familj, relationer eller andra engagemang att ta hänsyn till. Träningsprogrammen är upplagda på så sätt att din ambition styr vilket schema du ska välja. Vill man lägga ner mer tid på triathlon så finns det ett schema som ger alla chanser att maximera sina långsiktiga mål som triathlet. Känner man att träningen borde vara balanserad med resten av sina engagemang så finns det ett träningsprogram anpassat för just det. Ett exempel på hur ett träningsprogram kan se ut hittar ni här!

Triathlon, Ironman och swimrun ska ge en positiv upplevelse i din vardag!

Träningen för ett triathlon, Ironman eller swimrun borde inte tillföra mer stress i livet. Genom att sätta ribben för dig själv undviker man känslan av otillräcklighet av att inte hinna med. Realistiska mål ger alltid en bättre känsla av träningen och en positiv syn på resultaten. Genom att välja en triathlon coach som förstår dig och dina mål så hjälper du dig själv att bli mer positiv kring din träning. Sätt inte ribban så högt att det krävs enorma mängder träning för att nå, börja lågt och jobba dig upp så du får en bättre motivation att jobba på!

Nyckelorden för Colting Borssén Coaching är kontinuitet, hälsa, helhet och mervärde. Att satsa på triathlon, halvironman eller Ironman ska förbättra din hälsa och ge mervärde till både dig som tränar och dina nära omkring dig.

För nya triathleter som vill träna för Ironman

För er som är nya triathleter är det extra viktigt att inte ha för höga mål i din Ironman-prestation. Börja inte med att satsa på nummer ett, börja med att fullfölja ett lopp och jobba vidare på det! Colting Borssén Coaching har ett schema just för dig som är ny inom sporten och som satsar på att fullfölja sitt första Ironman eller Halvironman. I schemat är tiden anpassad så att du inte lägger ner mer tid än nödvändigt. Man får inte ut sin maximala potential i träningen men du kommer få en erfarenhet på bältet som motiverar din träning framöver!

Är du fundersam kring varför man ska ha en triathlon coach på sin resa mot Ironman? Läs mer på deras sida!

Här hittar ni även tips på hur du ökar chansen för succé!

Välj en triathlon coach med meriter!

Colting Borssén Coaching består av två triathleter från två helt olika idrottskarriärer. Detta ger er som adepter tillgång till en bredare kunskapsbank och större chans att få bra råd och information!

Bild på triathlon coach Colting BorssénTriathlon coach, Jonas Colting

Jonas Colting är sexfaldig EM- och VM-medaljör inom triathlon och trefaldig vinnare av ”Ö till Ö”! Under sommaren av 2014 simmade han 640 km mellan Stockholm och Göteborg som en del i ett välgörenhetsprojekt för WaterAid. Tillsammans med triathlon coachen Jojje Borssén är han författare till boken ”Triathlon för dig”.

Triathlon coach, Jojje Borssén

Jojje Borssén är 10-faldig Ironman finisher och erfaren konditionsidrottare med tävlingar som ”Ö till Ö”, Cape Epic och Andalucia Bike Race på bältet! Utöver sin stora passion för uthållighetsidrott arbetar han även med investering och som entreprenör för bland annat hälsoföretaget Vitamin Manager.

Läs mer om Colting Borssén Coaching och deras triathlon coacher!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln