SlöSurfen

Bostadsvisning på nätet – Digital visning

Att gå på en visning av en bostad kanske inte är så attraktivt med pågående pandemi. Samtidigt som det är många som vill sälja och blir tvungna att sälja sin bostad på grund av denna pandemi. Detta blir problematiskt då folk måste sälja men allt värre går på visning för att faktiskt köpa, detta gör att vi någonstans fastnar mittemellan och har flera bostäder till salu som ingen köper.

Lösning på detta finns hos digital visning som erbjuder både marknadsföring och försäljning av bostäder och fastigheter fast genom en virtuell visning, kort och gott en bostadsvisning på nätet. Hos digital visning får du marknadsföring och försäljning av era nyproduktionsprojekt. Dem är din digitala mäklare och hjälper till vid säljstart och lansering.

Det som tidigare delgavs av säljare och mäklare i presentationer och personliga möten förväntar sig kunder nu hitta direkt på webben. Till detta vill kunder även få direkt kontakt och snabba svar på frågor på webben. Hos Digital visning kan du även boka ett möte för att skapa kontakt och implementera deras tjänster i ditt företag. Digital visning är en del av Sightline som också erbjuder flera smarta lösningar för allt ifrån bostadsväljare till 3D visualiseringar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln