SlöSurfen

Budget shopping tips

Hur shoppar man bäst på en budget? Vi vill alla ha de bästa sakerna i livet, och high fashion är så lockande. Jag har några teorier om hur man hittar balansen.

Jag vet att jag inte är den första personen undrar hur man vara snygg utan att spendera en hel del. Jag hittade några bra tips och inspiration i den nya boken från Hannah Orenstein, redaktör på Elite Daily kallad Playing with Matches (släppt den 26 juni 2018).

En av hennes tips var:

”Jag tror att tricket med att inte blåsa dina pengar på mode är att fokusera på vad du verkligen vill ha och vet att du kommer att få en hel del användning av, i stället för att bara kasta bort 150 kronor på slumpmässiga Forever 21 plagg som du vet att du kommer att ha tröttnat på om några månader”. Ett bra tips, det fungerar verkligen. Stanna och tänka på det. Det är bara det plagget som förblir i ditt sinne länge, som är värt att köpa.

Jag har återigen shoppat på budget, fått en härlig väska och skjorta från en second hand butik. Jag fortsätter att säga att jag aldrig kommer till en normal butik igen, men det är helt enkelt inte sant. Jag tror att en bättre filosofi är att gå överallt där du kan hitta bra kvalitet och valuta för pengarna och använda rabattkoder och kuponger. Oavsett om det är en vanlig affär eller en second hand butik. Att använda tips från vissa shoppingexperter för få ut det mesta för mina pengar kan verkligen göra skillnad.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln