SlöSurfen

Trådlösa hörlurar för träning

Hur många gånger har du varit med om att dina trådade hörlurar har trasslat in sig i något medans du tränade? Då är du inte ensam, det har hänt de flesta av oss. Trådlösa hörlurar har blivit allt mer populärt sedan Apple gjorde sig av med det gamla hederliga 3.5mm uttaget.

Det finns trådlösa hörlurar av många olika slag, men det är svårt att veta vilka som är bra och vilka som passar just dig. På Miiego.se hittar du trådlösa sporthörlurar med överlägsen trådlös teknik och design. Miiegos sporthörlurar har den bästa komforten, passformen och prestandan för dig som är aktiv och vill ha det allra bästa. Alla produkter hos Miiego är svettsäkra och framtagna med fokus på komfort, bra passform och att du ska få en så bra situationsmedvetenhet under träning och tävling som möjligt.

Miiego är ett prisbelönt innovativt danskt varumärke av sporthörlurar som grundades 2010. Deras koncept är tydligt: De vill att du presterar som bäst och att du blir fokuserad i ditt utförande och inte behöver oroa dig för sladdar som trasslar eller obekväm passform. Miiego har butiker Göteborg, Stockholm, Luleå, Umeå, Malmö, Uppsala, Lund och Ystad där du kan köpa eller testa ljud och passform.

 

Trendande artiklar

Dela den här artikeln