SlöSurfen

Expeditionsresor | Följ med på spännande äventyr!

Har du alltid velat bestiga Afrikas högsta berg Kilimanjaro? Ta då chansen med Expeditionsresor som håller i dessa resor och evenemang. Se den fantastiska utsikten ovanför molnen när Solen lägger sig över horisonten. Det är en obeskrivlig resa som man har med sig livet ut och aldrig kommer glömma. Är du en äventyrsperson som älskar att utmana dig själv, då är Kilimanjaro ett måste på checklistan.

Snöskoter i Svalbard

Utöver denna resa arrangerar Expeditionsresor fler utmaningar och extrema resor för att du ständigt ska kunna utmana dig med utmaningar. Bland annat kan du köra ett skoteräventyr i Svalbard i Arktis. Flyg över de härliga snöbergen med skotern och känn adrenalinet pumpa. Många beskriver det som en öken fast med Snö och kyla istället för sandkorn och brännande hätta. Vill du istället ha lite mer värme rekommenderas att du bör Vandra på Inkaleden. Du möter Amazonas täta regnskog med massa häftiga djur samtidigt som du får se den heliga Tempelstaden från en höjd.

Storviltfiske i Los Cabos

Gillar du fiske? Då måste du uppleva ett storviltfiske i Mexico, Los Cabos. Att fånga en fajtande Marlin i Naturskön miljö är en upplevelse du har med dig, speciellt om du gillar fiske. Detta äventyr är inspirerat av ”Hemingways” (Den gamle och havet) vilket gör att de optimala förhållande alltid erbjuds.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln