SlöSurfen

Bästa Speldatorn

Är du på jakt efter en ny stationär gamingdator eller gaminglaptop men känner dig osäker på vilken gaming-PC du ska köpa? Då är det här den rätta sajten för dig! På Bästa Speldatorn hjälper vid dig att göra det bästa gamingdator-köpet, oavsett om du vill skaffa lösa delar och bygga ihop gaming-PC:n på egen hand eller köpa en färdigbyggd!

Stationär gamingdator eller gaminglaptop?

En stationär speldator passar bäst för dig som önskar maximal prestanda för pengarna, bästa möjliga spelupplevelse, enkelt vill kunna att byta ut delar och genomföra uppgraderingar samt inte har något särskilt behov av att ta med dig/flytta runt gaming-PC:n mellan t.ex. hemmet och polarna (finns dock små gamingdatorer med en vikt på knappt över 3 kilo, t.ex. Trident 3 från MSI).

En bärbar speldator passar bäst för dig som i första hand prioriterar faktorer som mobilitet, utseende och låg strömförbrukning. Prestanda är något du generellt sett inte behöver vara orolig för, så länge du köper en bärbar gaming-PC med SSD, grafikkort med minst 3 GB grafikminne och inte har något behov av att kunna köra de senaste PC-spelen på högsta grafikinställningarna.

Tillbehör

Tänk på att du även kan behöva ett eller flera av följande tillbehör (om behov finns): Operativsystem, trådlöst nätverkskort, optisk enhet (DVD) samt kringutrustning såsom bildskärm, mus, musmatta, tangentbord, högtalare, headset, gamingstol och gamingbord.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln