SlöSurfen

Ehsan Fadakar – Digital strateg & entreprenör

Entreprenören och digitala strategen Ehsan Fadakar hjälper bolag att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Ehsan har över 12 års erfarenhet inom digital affärsutveckling i medievärlden och har under sina år samlat på sig många kunskaper och erfarenheter som är av stort värde för bolag som siktar på att digitalisera sin verksamhet. De kunskaper och erfarenheter Ehsan besitter kan hjälpa bolag att väx överleva, bli framgångsrika och ta helt nya höjder. Med ett nära samarbete och stöd tar Ehsan dem steg för steg mot förändring.

I början av 2018 startade Ehsan Fadakar Digibyrån som sedan dess hjälpt flera företag att digitaliseras. Med 3 team i Ukraina som är experter inom den svenska digitala miljön finns det många integrationer och tjänster som underlättar för nya företag. Ett exempel på sådana är BankID, Klarna och Fortknox.

Att vara entreprenör är inte helt lätt. För det första måste du ha en bra idé som du vill göra verklighet av, detta kanske du redan har, men du har ingen aning om vad nästa steg är. Entreprenören saknar både budget och erfarenhet för att kunna förverkliga sin idé. Ehsan Fadakar hjälper entreprenörer med just detta där han erbjuder ett framgångsrikt upplägg där han ger stöd åt entreprenören så att denne kan fokusera fullt ut på sin idé.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln