SlöSurfen

Ehsan Fadakar – Effektivisera och digitalisera

Ehsan Fadakar är en digital strateg och entreprenör som hjälper bolag att effektivisera, digitalisera och skala verksamheten. Med sina över 12 års erfarenhet av digital affärsutveckling i medievärlden har Ehsan Fadakar samlat på sig många erfarenheter som många bolag som siktar på att digitalisera sin verksamhet kan ha stor användning av. Dessa erfarenheter använder Ehsan för att hjälpa andra bolag att växa, överleva och ta nya höjder. Med sitt entreprenörsdriv jobbar Ehsan väldigt nära med olika bolag och hjälper dem steg för steg mot förändring. 

Många bolag lever fortfarande på gamla affärsmodeller, vilket leder till att de blir pressade av startups och då kan det redan vara för sent att reagera. När de väl reagerar saknas det pådrivare internet som innehar den erfarenhet och kompetens som behövs för att ta ett beslut för framtiden. Det finns även många entreprenörer som sitter på en bra idé, men tyvärr lite pengar och ingen erfarenhet av teknologi m.m. som en entreprenör behöver kunna för att förverkliga sin idé. Här kliver Ehsan in och erbjuder ett mycket framgångsrikt upplägg där han erbjuder stöd till entreprenören genom affärsutveckling, utveckla produkten, design och lansering. Detta gör att entreprenören kan lägga sin tid på att fokusera vad han/hon är bra på.

Digitalbyrån

Ehsan Fadakar startade Digitalbyrån Sverige AB i början av 2018 och har sedan dess hjälpt fem bolag att överleva och digitaliseras. Digitalbyrån Sverige AB jobbar med tre team i Ukraina som de senaste två åren blivit experter inom den svenska digitala miljön, BankID, Klarna, Fortnox och många fler tjänster och integrationer som förenklar livet för startups. Med detta samarbete kan Digitalbyrån erbjuda hög kvalitet till ett betydligt lägre pris.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln