SlöSurfen

Mitt Portugal – Tips och råd till dej som ska flytta till Portugal

Flytta till Portugal

Funderar du på att flytta till Portugal? Antingen emigrera helt eller bo där större delen av året? Isåfall är www.mittportugal.se en bra personlig blogg där du kan läsa om våra egna erfarenheter. Det är ett stort steg att flytta till ett nytt land och lämna det land man växt upp i och så väl känner till. Därför är det mycket information man måste ta reda på och med vår reseblogg så hoppas vi att någon kan få hjälp med något.

Flyttfirma till Portugal

Har du redan bestämt dej för att flytta till Portugal eller något annat land. Då har du förmodligen bohag som du vill ta med dej. På Mittportugal rekommenderar vi en flyttfirma vi själva använt oss utav. Denna flyttfirma har rimliga priser samt att det fungerade klockrent, inga problem alls.

Praktiskt som ska fixas inför flytten

När man ska flytta till ett helt nytt land så är det mycket som ska fixas och ordnas. Det är inte alltid helt lätt att veta vart man ska vända sej, vad som gäller osv. Tex. en sådan enkel sak som att köpa en begagnad bil i sitt nya hemland, hur man kan se på svensk TV, måste man byta ut körkortet, hur fungerar sjukvården och mycket mera. Du hittar mycket sådan information på Mittportugal.se.

Portugal länkar

Vi har samlat en hel del Portugal länkar som du kan ha nytta av när du ska flytta till Portugal. Denna länklista fylls på efterhand vi hittar bra sidor där du kan hitta information eller som du kan ha nytta av på annat sätt.

Hur är det att bo och leva i Portugal?

Att bo och leva i Portugal är helt fantastiskt om du frågar oss. Vi trivs utomordentligt bra. Det är i det stora hela rätt så mycket billigare att bo och leva i Portugal jämfört med Sverige. Människorna är helt fantastiska, så trevliga, snälla och hjälpsamma. Kriminaliteten är låg och man känner sej trygg och det är värt mycket. Att solen skiner 300 dagar om året är ett stort plus förstås, klimatet är mycket behagligt här i Algarve, både sommar och vinter.

Bloggen är personlig och är till för att hjälpa andra som funderar på att flytta till portugal eller som vill veta mera. Här kan du läsa våra blogginlägg!

Välkommen!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln