SlöSurfen

Entreprenadbesiktning och hjälp inom tak och fasad

Många olika byggnader och hus har idag olika typer av exteriörer, det vill säga fasader. Fasader kan vara av olika material, de vanligaste i Sverige är trä, tegel och plåt, men det finns också glas, gips och sten. Fasadpanelen är ett plåtformat som används för fasader. Det finns några olika typer av plattor som kan användas, vare sig det är i form av en blå eller trapetsformad korrugerad platta eller en slät platta. Fasadpanelen är vanligtvis tillverkad av stål, rostfritt stål eller aluminium. Detta beror på att dessa material är så hållbara att de är motståndskraftiga mot skräp och regn.

Roslagens plåtkonsult i Stockholm kommer att ta hand om ditt projekt på taket och fasaden och hjälpa dig med hela projektet eller utvalda delar av det. De erbjuder en mängd tjänster, till exempel entreprenadsbesiktningar men även andra besiktningar som takbesiktning och fasadbesiktning. Roslagen plåtkonsult har både erfarna takkonsulter och fasadkonsulter. Att anställa en konsult kan vara viktigt, det kan till exempel vara viktigt eftersom de kan ge råd om tak och fasad. Detta kan inkludera att välja material, granska ritningar och beskrivningar och välja entreprenörer.

Ända sedan år 2000 har Roslagens Plåtkonsult levererat lösningar till lyckade projekt inom tack och fasad. Ifall du är i behov av hjälp med rådgivning, besiktning, kontroll eller tak- och fasadbesiktningar i Stockholm vid ert projekt, hjälper Roslagens Plåtkonsult dig med detta.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln