SlöSurfen

VH Assistans har över 20 års erfarenhet av personlig assistans

Veronica Hedenmark Assistans är ett företag inom personlig assistans. Företaget grundades år 1997 och har därmed över 20 års erfarenhet av att arbeta för barn, vuxna och ungdomar med funktionsnedsättning. Hos VH Assistans får både kunder och assistenter möjligheten att växa och utvecklas. VH Assistans är lända för att vara ett omtänksamt bolag som är livliga och familjära med en stor kunskap om hur det är att leva i familjer där någon har funktionshinder. VH Assistans hjälper personer med funktionshinder att kunna leva som alla andra och ungås med släkt och vänner. Du själv vet bäst vilken hjälp du är i behov av och VH Assistans står alltid på din sida, lyssnar på dig och hittar lösningar som passar just dig.

Under åren har VH Assistans fått många utmärkelser och priser för det arbete de gjort som hjälpt många människor att få ett bättre liv.

Veronica Hedenmark är en prisbelönad entreprenör och ledare som idag driver flera bolag som hjälper funktionsnedsatta att få bättre förutsättningar i det vardagliga livet.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln