SlöSurfen

Få professionell hjälp inför vasaloppet!

Erik Wickström är en välkänd profil inom längdskidåkning och en officiell vasaloppscoach!  Flera känner igen hans namn från när han slog det otroliga världsrekordet inom uthållighet på skidor. Under 24 timmar så åkte han 436 kilometer, och därmed slog världsrekordet med 2,9 kilometer. En världskänd prestige som verkligen satte Erik på den globala kartan, utöver hans succéfyllda karriär som längdskidåkare.

Officiell Vasaloppscoach

Utöver att slå rekord och prestera på spåret så erbjuder Erik även träningsprogram och coaching för längdskidåkare. Erik Wickström är en av Sveriges mest eftertraktade skidtränare och med över tio års erfarenhet av adepter från nybörjare till elitmotionärer så vet han vad som fungerar och vad som krävs för att du ska utvecklas på ett bra sätt. När han lägger upp ett träningsprogram så utgår han alltid med motionären i centrum. Det skapar hållbara och tydliga resultat!

Wickström Coaching

Genom Wickström Coaching får du som adept tillgång till träningsprogram för längdskidåkning formade av längdskidåkare, videor och poddar om längdskidåkning, en väl utformad kunskapsbank inom skidsport men framförallt ett härligt sammanhörande i ett av de bästa miljön för personlig utveckling kring längdskidåkning! Genom tillfällen för gruppträning får du ta del av andras kunskaper men även dela med dig av dina egna upplevelser. I videomaterialet hittar du som adept mängder av information kring teknik, övningar, hur du hanterar och underhåller din utrustning m.m. Eftersom att det är i videoformat så slipper du att anpassa dig efter tidsenliga sändningar och kan se det på din egen tid.

”Är detta något för mig?”

Träningsprogrammen på Wickström Coaching är anpassade för flera olika typer av motionärer. Är du redan en erfaren motionär som vill ta din längdskidåkning till nästa nivå eller om du är en nybörjare som letar efter att bygga en bra grund som sedan går att bygga vidare på så finns det träningsprogram utformade för dig. För dig som känner att du behöver hjälp med att styra din träning på egen hand gällande motivation eller tydliga instruktioner så guidar och motiverar coacherna på Wickström Coaching dig till ditt mål!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln