SlöSurfen

Unik inredning med rör

Letar du efter en unik inredning som imponerar och sätter intryck på besökande till ditt hem? På Inredningsrör hittar ni snygga möbler och användbara produkter som är designade i rör. Genom en enkel montering som oftast inte kräver några speciella verktyg så får du en möbel som är väldigt flexibel. Om du vill bygga din egna möbel i rör så går et att beställa delar separat för att göra din inredning extra unik och speciell till dig själv.

Om Inredningsrör

Inredningsrör drivs av två engagerade designers i Dalarna som designar, tillverkar och säljer industriella möbler av hög kvalité. Mora är känt för flera saker, bland annat för sin nära koppling till konst, skidsport, moraknivar m.m. Genom att utveckla inredning med rör så vill vi även att ni ska kunna känna igen Mora när det kommer till inredning av hög kvalité och snyggt utförande. Rustika möbler ger ett tidlöst uttryck som är vår specialitet. Med bra leveranstid och en nära kundservice i fokus så vill vi vara ert självklara val när det kommer till unik inredning och design.

Urval av produkter

Hos Inredningsrör hittar ni allt från toalettpappershållare till utomhusduschar i den unika industriella stilen. Här är ett par av våra produkter som är väldigt populära och ger intryck.

 Handdukshängare

En handduk borde inte ligga på golvet och se tråkig ut! Häng upp alla handdukar, filtar, överkast m.m. på ett par snygga handdukshängare som monteras med skruv. Rören finns i flera olika storlekar och med ett bra utrymme mellan vägg och hängare så kan du få plats med flera olika typer av filtar eller handdukar.

Klädställning

Förgyll ditt hem med en riktigt bra klädhängare! Med en unik stil av vattenrör så får du en grym klädhängare som är 3-4 gånger stabilare än våra konkurrenter. Monteras enkelt utan verktyg, vid ojämnt underlag så går det att justera fötterna. Passar perfekt vid entrén eller varför inte i sovrummet som en utökning av garderoben! Finns i flera olika längder.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln