SlöSurfen

Städtjänst i Kalmar från ungdomar!

Behöver du hjälp med hemstädning i Kalmar och hjälpa ungdomar att komma ut i arbetet? Genom Ungdomsstäd så får du professionell städhjälp samtidigt som du hjälper unga att komma ut i arbetslivet och få en bra start på deras yrkesliv. Alla städare på Ungdomsstäd genomgår utbildningar inom städ och förvaltning så att du som kund ska vara säker på att du får en bra tjänst. Hos Ungdomsstäd är det viktigt med bra arbetsvillkor för personalen. En glad och engagerad personal utför en högre kvalité på arbetet och ger en bra stämning i överlag.

Skapar en positiv närvaro för unga

Pratar man med de som har varit i branschen ett tag så får man oftast höra historier om hur de var väldigt unga i början och utnyttjades av arbetsgivare på den grunden. Dåliga löner, dåliga arbetsvillkor och en terroriserande arbetskultur. Genom att erbjuda bra arbetsvillkor, betala högre löner än branschstandard och generösa reseersättningar för jobb på avstånd så vill vi ge ungdomar en möjlighet att komma in i yrkeslivet utan att bli utnyttjade eller placerade i negativa arbetsmiljöer. En städfirma fungerar bäst när personalen och cheferna samarbetar mot samma mål!

Pålitliga leverantörer

Ungdomsstäd är stolt leverantör av städhjälp till Böda Sand på Öland. Känd för att vara ett fantastiskt resemål på semestern och sin härliga strand så är Böda Sand en ikon för en öländsk sommar. Under högsäsongen hjälper vi på Ungdomsstäd till med städhjälpen och fortsätter att få deras förtroende när det kommer till våra tjänster!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln