SlöSurfen

Gå på virtuell visning av lägenhet

Med virtuell visning kan du enkelt gå på visning i din framtida bostad eller lokal. Virtuell visning använder sig av 3D-teknik som bygger upp planlösningen för att kunna ge en visning från rum till rum i 360 grader. Virtuell visning går att implementera direkt på hemsidan eller i mobiltelefonen. Med en inbyggd webb virtual reality funktion så kan man gå den virtuella visningen med ett VR-headset. Genom en VR-film så kan man tas på en tur i bostaden eller området. Sightline erbjuder denna teknik för dig som vill implementera detta till din hemsida eller applikation.

Vad är egentligen Virtual Reality (VR)?

Virtual Reality (VR) är en simulerad upplevelse som kan vara liknande eller helt annorlunda från den verkliga världen. Virtual reality-applikationer kan inkludera underhållning och utbildningsändamål. Andra fristående VR-stiltekniker är förstärkt verklighet och blandad verklighet.

För närvarande använder standard virtual reality-system antingen virtual reality-headset eller multiprojekterade miljöer för att producera realistiska bilder, ljud och andra sinnen som simulerar användarens fysiska närvaro i den virtuella miljön. En person som använder virtual reality-enheter kan se sig omkring, navigera och interagera med virtuella funktioner eller objekt i en konstgjord värld. Virtuell verklighet inkluderar vanligtvis hörsel- och videoåterkoppling, men den kan också möjliggöra andra typer av sensorisk och kraftåterkoppling genom haptisk teknik.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln