SlöSurfen

Daniel Stolt i Forshaga lyckades med eget företag

Daniel Stolt är en helt ordinär människa, han är bosatt i Forshaga i en villa tillsammans med sin fru och deras dotter samt en hund. Stolt är uppvuxen i Säffle men flyttade till Forshaga år 2007, det var vid denna tidpunkt som han träffade sin fru. Daniel Stolt driver idag Städkompaniet Karlstad vilket har blivit en stor framgång.

Daniel Stolt är uppväxt i en företagarfamilj där hans pappa har drivit egna företag under hela Daniels uppväxt. Hans morfar var likadan, han var nämligen en av grundarna till Assistancekåren och har varit ordförande och VD för Assistancekåren i Sverige från att det startade i början på 90-talet. Hans morfar gick i pension för ett par år sedan.

Stolt har en bakgrund inom sjukvården men valde att byta inriktning och började som verksamhetschef på ett fönsterputsföretag. Efter detta så kände han för att starta något eget och drog därför igång under hösten 2019 ett eget företag inom bland annat städning, sanering och golvvård.

Tack vare sin uppväxt i en företagarfamilj har övergången till att starta eget företag inte varit en stor omställning då han drivs av att utveckla från grunden. Med stor kunskap så har Daniel Stolt i Forshaga lyckats med att starta upp ett eget företag.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln