SlöSurfen

Guldsmed, ringar & smycken i Malmö

Thomas Everlund är Guldsmed i Malmö har arbetat både i Köpenhamn och Stockholm som guldsmed. Thomas har studerat konsthistoria på Stockholms Universitet, samt Litteraturvetenskap på Umeå Universitet. Thomas Everlund arbetar främst i silver med sina kollektioner och är väldigt generös med materialet. Thomas söker mjuka och varma uttryck som gärna består av andra material såsom läder och plast. Thomas tar gärna inspiration från konst, filmer, mode, kunder, serier och mycket mer, i syfte att skapa unika hantverk. Thomas Everlund tillverkar och designar specialbeställningar i både silver och guld tillsammans med kunden.

I Thomas Everlunds workshop i Malmö tillverkas det många olika smycken, såsom ringar, manchettknappar, örhängen, halsband, id-brickor, kors och mycket mer. Ta en titt i Thomas Everlunds workshop för att känna, prova och titta närmare på hans smycken i Malmö. Alla smycken tillverkas av Thomas Everlund som lödar, filar, putsar och sågar på sina smycken vilket gör dem alla helt unika.

Just nu har Thomas Everlund en pågående tävling där ni har en möjlighet att vinna en vacker handgjord ring i silver. För att vara med och tävla är allt ni behöver göra att Följa mig på Instagram & Facebook, gilla och dela inlägget, samt ge en motivation om vem du vill se bära ringen. Tävlingen hittar du här. Ni har fram till den 4 September!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln