SlöSurfen

Återförsäljare av Honda

Autopunkten är stolta återförsäljare av Honda i Stockholm. Autopunkten ligger centralt endast 2 minuter från globen. Hos Autopunkten finns det alltid lagerbilar för snabb leverans, både begagnade och nya.

Hos Autopunkten hittar ni ett stort utbud av olika Honda bilmodeller, här finns något för varje smak och behov. För dig som är ute efter en rymlig bil för hela familjen är Honda CR-V modellen något för dig. Detta är världens bäst säljande SUV och finns även som hybrid. Är du däremot ute efter något lite roligare och snabbare är en Civic Type R det självklara valet, här får du en otrolig råstyrka. Honda Civic Type R är världens snabbaste framhjulsdrivna bil runt ökända Nürburgring, en av världens längsta, farligaste och mest utmanande racingbanor.

Hos Autopunkten hittar ni Sveriges bästa hondatekniker som ger dig Sveriges bästa service. Med en modern verkstad, med verktyg och senaste tekniken kan Autopunkten utföra de flesta typer av reparationer, även reparationer av glas, stenskott och byte av vindruta.

Om Honda

Honda är en biltillverkare som lägger väldigt hög fokus på driftsäkerhet och kvalitet. Honda grundades år 1948 i Japan och har sedan dess växt till en av de största biltillverkarna i modern tid. Honda har i snart fyra decennier varit ledande när det gäller miljövänliga bilar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln