SlöSurfen

Öka ditt företags likviditet genom fakturaköp

Varför ska du sälja fakturor till ett factoringbolag? Genom att sälja dina kundfakturor till Factoringgruppen får du betalt direkt och du behöver inte längre oroa dig över ditt företags likviditet. Idag är det inte ovanligt att kredittider kan vara upp till 90 dagar, vilket gör att det tar lång tid innan du får betalt. Det här är ett problem för branscher med långa projektcykler och stora utgifter i början, samt under projektets gång. Här är fakturaköp en bra lösning på problemet. Factoringgruppen är flexibla då du själv väljer hur många och vilka fakturor du vill sälja. Detta är smidigt då ditt företags behov av likviditet varierar hela tiden. Det finns inget minimiantal på hur många fakturor du vill sälja eller något minimibelopp på en faktura.

Factoringgruppen erbjuder en snabb utbetalning som oftast sker inom ett par timmar från och med att vi mottagit din faktura. De sköter även bevakning, påminnelser och administration av faktura så att du kan fokusera fullt ut på att driva ditt företag. Factoringgruppen vet att dina kunder är väldigt viktiga för att din verksamhet ska vara lönsam. Kunderna behandlas med vänlighet och respekt vilket ger bäst förutsättningar för ett bra resultat.

När du väl har sålt en faktura kan du logga in på din sida och enkelt se vilka som har betalat och även vilka påminnelser som skickats ut. Du kan även få samma information automatiskt skickat till din mail om du vill.

Om Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett familjeägt företag med en lång erfarenhet och gedigen kunskap om finansiering inom factoringbranschen. Factoringgruppen bildades då de såg behovet av ett factoringbolag med snabbt till beslut, personlig service och med en stabil långsiktig finansiering. När du anlitar Factoringgruppen får du som kund alltid snabb service och tillgång till en personlig kredithandläggare.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln