SlöSurfen

Hur du håller ditt skägg snyggt hela dagen

Om du är som de flesta män lägger du förmodligen inte mycket tanke på ditt ansiktshår. Du kanske ger det en snabb trimning då och då, men för det mesta låter du det göra sin sak. Om du någonsin har odlat skägg vet du dock att det kräver lite mer omsorg än att bara låta det växa vilt. Det finns faktiskt ett antal produkter på marknaden som är särskilt utformade för att hjälpa dig att ta hand om ditt ansiktshår, bland annat skäggolja, skäggvax och skäggbalsam.

Skäggolja

Skäggolja är en av de mest populära produkterna för att hålla ansiktshåret snyggt. Skäggoljan är tillverkad av en kombination av bäraroljor och eteriska oljor och hjälper till att mjuka upp och vårda håret samt främja en hälsosam tillväxt. Den är också bra för att förebygga klåda och fjällande hud. Lägg helt enkelt några droppar skäggolja i din handflata och massera in den i ansiktshåret efter att du duschat.

Skäggvax

Om du letar efter något med lite mer stadga är skäggvax ett bra alternativ. Skäggvax kan hjälpa till att tämja ostyriga hårstrån och hålla dem på plats hela dagen. Det är perfekt för killar som vill styla sitt skägg i en viss form eller hålla det borta från ögonen. För att använda skäggvax gnuggar du helt enkelt en liten mängd mellan handflatorna och applicerar den sedan på ditt ansiktshår. Kom ihåg att en liten mängd räcker långt!

Skäggbalsam

Skäggbalsam liknar skäggvax i det avseendet att det ger stadga och kan hjälpa till att styla ditt ansiktshår. Skäggbalsam innehåller dock även vårdande oljor och smör som hjälper till att återfukta och ge näring åt huden under skägget. Skäggbalsam är perfekt för killar med torr hud eller som vill ge skägget lite extra glans. För att använda skäggbalsam är det bara att skopa ut en liten mängd med fingrarna och massera in den i ansiktshåret.

Slutsats

Oavsett vilken typ av ansiktshår du har finns det en produkt som kan hjälpa dig att hålla det snyggt. Skäggolja hjälper till att mjuka upp och vårda håret, medan skäggvax ger stadga och kan tämja ostyriga hårstrån. Skäggbalsam är perfekt för killar med torr hud eller som vill ge skägget lite extra glans. Så vad väntar du på? Ge någon av dessa produkter från Randevu ett försök idag!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln