SlöSurfen

Hur man får fler läsare

Jag bestämde mig för att skapa en liten text med tips för alla nya bloggare eller för folk som vill skriva lite som en hobby.

Tips 1:

Det allra viktigaste för att få in fler läsare är en titel som folk kan relatera till eller ännu bättre känner att de kan lära sig någonting snabbt från som t.ex ”Så här sparar jag 10 000 årligen” vilket dem flesta människor skulle reagera på.

Tips 2:

Det är mycket viktigt att snabbt ge läsaren en bild om vad din text kommer handlar om genom en intressant inledning följt av en viktig läxa som ger läsaren en klar bild på just hur mycket dem kan lära sig av vad du har att berätta.

Tips 3:

Nu när vi har gått igenom det absolut enklaste vilket är en effektiv start måste vi också komma till den starka mitten av texten alltså ditt ”trumfkort” vilket är det som får läsarna intresserade på nytt om det här hade varit en film hade vi gjort den stora ”plot twisten” här då alla tittarna ramlar ur stolarna med den stora U-svängen som kom fortare än vad folk kunnat hantera.

Tips 4:

När alla kort är på bordet och publiken tror allt är passe det är då du kör om allt igen från början.
Om det skulle vara en deckare du vill skriva så skulle ännu en i den lilla byn blivit mördad men hur är det möjligt mördaren sitter ju fängslad kanske han blivit ditsatt!

Tips 5:

Hur mycket din text än spårat ut är avslutet den viktigaste delen av hela berättelsen för vem kan säga att någonting är dåligt när dem inte hört slutet.
Vem är den riktiga mördaren, vart gömde de kroppen, vad hände med huvudkaraktären efter allt som hänt eller var allt bara en dröm?

Trendande artiklar

Dela den här artikeln