SlöSurfen

Topp 5 bästa solresor

Det finns flera olika alternativ och resmål du kan välja mellan när du ska resa iväg och komma bort ifrån kalla Sverige. I denna lista går vi igenom de vi tycker är dem fem bästa ställena du kan resa till och bara ha det allmänt gutt medans alla andra kämpar sig fram i snön.

5. Kanarier öarna
På plats fem kommer kanarieröarna som ligger precis utanför Afrikas kust. Dessa härliga öarna är ett väldigt populärt ställe du enkelt kan ta dig till då flygen ständigt går dit. Problemen med dessa öar är dock att dem är så väldigt populära att du kan se en Svensk runt nästan varje hörn. Det är tyvärr inte heller sen solsäkraste platsen du kan åka till men ändå några väldigt härliga öar.

4. Turkiet
Turkiet är ett land som ofta är ett mycket säkert kort då solchanserna är mycket starka och du garanterat nästan får en härlig bränna efter semestern. Tyvärr finns det inte jättefin miljö eller fina stränder men vill du leva billigt och få en fin bränna är detta det bästa to go stället.

3. Florida, USA
Florida är ett mycket härligt ställe, med en kultur från Spanien men även engelsk-talande personer. Fina stränder och bra uteliv är Florida känt för samtidigt som du kan äta mycket god mat, det negativa är dock priset då det är relativt dyrt. Eftersom staten ändå hänger ihop med USA är det rätt dyrt att flyga dit och leva där. Men det är lyxstället med en garanterad sol ovanför dig.

2. Cypern
Cypern är en riktigt mysig ö med klarblått vatten så du kan se rakt ner till botten även på 30 meters djup. Ön har som många kanske vet två sidor, en är den grekiska och den andra är den turkiska. Jag rekommenderar starkt den grekiska då jag anser att den är mysigare och mer att göra på. Med mycket utflykter och ett bra uteliv är detta en Ö du bara måste besöka innan du dör! Tyvärr är det lite dyrare men jag kan lova dig att det är värt varenda krona.

1. Thailand
Så har vi kommit fram till nummer ett på min lista och det är ju såklart Thailand. Jag har aldrig varit på ett sådant härligt ställe som Thailand, med en kultur där alla är så otroligt trevliga och behandlar dig som en gud. Klarblått vatten, mycket god mat till lågt pris och så enormt mycket att se av sin fina miljö. Jag hade kunnat skriva flera hundra artiklar om hur fantastiskt semesterstället är men istället tycker jag själva att ni ska få uppleva det själva!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln