SlöSurfen

5 saker att göra när du är uttråkad

Om det är en helg, lov eller det bara känns som du aldrig gör något med tiden efter skolan/jobbet så har jag tänkt ut lite saker själv som alltid håller mig sysselsatt.

1.

Någonting jag gärna gör när jag är uttråkad är att planera hur jag vill dekorera mitt vardagsrum eller kanske mitt sovrum beroende på vilken ålder du är skiljer det säkert på vad du har möjlighet att göra men om du sitter ner och antecknar lite med vad du vill ändra i ditt hus/rum kan du säkert skölja bort några timmar i hur lite den här iden än intresserar dig just nu.

2.

Det första jag tänkte när jag blev uttråkad som ung var att ringa en kompis men med åren blir det svårare och svårare när fler och fler skaffar familjen och har jobb att göra efter arbetstimmarna men det är ingenting lite planering inte kan fixa om du bestämmer dig att hålla en fest vid t.ex halloween med lite utmaningar och annat kan det bli en årlig fest vilket föräldrar älskar och är du en ungdom skulle jag rekommendera näst till samma sak.

3.

Det här kanske inte är för alla men om du kollar runt i ditt hus finns det säkert en massa saker som skulle kunna se hundra gånger bättre ut från semesterburken till taklamporna allt kan dekoreras på något sätt och det ger verkligen besökande en bättre bild av dig.

4.

Sätt dig ner och tänk på allt det viktigaste i ditt liv sen vill jag att du tar en bild på dem och sätter upp dem i ett gäng rammar över din säng så kan du aldrig glömma vad som är viktigast för dig och kanske göra någon lycklig på köpet.

5.

Allting jag har tagit upp tills nu är mest vad du kan göra hemma vilket inte är vad jag ville få ut alltså det som är mest kul finns ju utanför dörren visst är att få sitt hem fint viktigt men varför inte ta ett stort steg i livet och hitta någonting du kan göra i många år att komma som att börja med odling eller kanske en hobby som bowling eller simning kanske ta en promenad genom en lokal park och bara ta in årstiderna just nu.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln