SlöSurfen

Hur man får följare på instagram

Instagram har varit en av de största sociala medierna länge och det är ditt många särskilt ungdomar sprider sina liv till omvärlden men ofta tar det väldigt lång tid för folk att bli uppskattade så jag tänkte ge lite korta råd.

1. Hashtags är en väldigt viktig del utav Instagram eftersom det leder till många följare om du ger folket vad dem kom efter men det är ändå din Instagram och du får ladda upp vad du vill.

2. Att följa andra resulterar ofta i en följare tillbaka det här är väldigt tidstagande och kräver mycket arbetade från vad du ville göra du kan också använda tags som #f4f för att snabbt få följare som vill bli följda tillbaka.

3. Någonting jag gjorde mycket mer när jag var yngre var att linka samman mitt konto med andra det här är något lite mer intressant än dem tidigare men det skiljer från person till person men om person har nära eller liter mer följare blir dem säkert intresserade av iden.

4. Att skriva in sin Instagram i sin Facebook eller annat socialt media är väldigt vanligt men det är många som kanske känner dig där men inte har din Instagram men jag skulle rekommendera emot att inte göra tvärt emot om du vill ha din Facebook lite mer privat.

5. Försök att få in en bra tid varje dag då du lägger upp en ny bild det är lättare att få top rating på en tag om du får mycket gillningar på en gång så när du väljer att lägga upp din bild spelar en riktigt stor roll.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln