SlöSurfen

Topp 5 bästa spelen från 2017

Spel särskilt på datorn har intresserat mig så länge jag kan komma ihåg och efter varje år har jag fortfarande känslan av att någonting saknades.
2017 är snart slut och jag har redan spelat klart alla spel jag fått händerna på så jag tänkte göra en kort lista med mina topp 5:

5. Sonic Mania:

Man fick den där känslan av dem gamla klassikerna men det var som att det hade fått nytt liv i ett spel som helt klart kan konkurrera med den nya spel världen återigen.

4. Little Nightmares

Okej, jag vet vad ni tänker ett kort skräck spel utan mycket utmaning har ingen plats på en sån här lista och vanligtvis hade jag hållit med men om man gräver lite djupare har ”Little Nightmares” en väldigt djup historia.
Tarsier Studios sa med egna ord att mycket av deras inspiration kommer från japanska familjefilmer vilket märks när man väl spelar det för första gången.

3. Legend of Zelda: Breath of the Wild/Mario Odyssey

Utan att spoila för mycket av storyn i Nintendos ny gjorda stjärnor har återigen 2 gamla klassiker blivit legendariska igen med öppna världar, nya krafter, fler items och nya älskade karaktärer.

2. Wolfenstein 2: The New Colossus

Om ni kommit så här långt kanske ni förstår att jag spelat många äldre spel i mina dagar och ni skulle ha rätt ja jag spelade gamla Wolfenstein, Doom och mm.
Det har varit mycket drama om Wolfenstein vilket jag älskar särskilt när det är om något så gammalt och fånigt.

1. What Remains of Edith Finch

Det här skiljer sig en massa från mina tidigare val men det är väl min djupare sida som kan uppskatta mer än bara våld, jag älskar känslan av att någon förföljer mig vid varje hörn och ett så långt spel med så mycket historia, nostalgi och känslor allt i ett hus det märks att ett stort antal människor drog sitt strå till stacken för ett sånt här mästerverk.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln