SlöSurfen

90 Grader Mätteknik – Kvalificerade mätkonsulter

Om 90 Grader Mätteknik

90 Grader Mätteknik är ett modernt mätkonsultföretag i Stockholm som erbjuder hög kompetens inom bygg och anläggning. Företaget grundades i början av 2016 och har idag sju anställda. De har en bred erfarenhet inom byggutsättning, anläggningsutsättning, mängdreglering, projekteringsinmätning, laserscanning, utstakning och lägeskontroller! Alla konsulter har genomgått utbildning och är kvalificerade mätkonsulter. Varje mätkonsult utför regelbundna utbildningar för att erhålla en uppdaterad och komplett kompetens inom branschens senaste tekniker. 90 Grader Mätteknik använder sig alltid av den senaste tekniken inom totalstationer och GPS-utrustning för att utföra ett välgjort jobb.

Läs om 90 Grader Mätteknik’s tjänster

Planerar du ett nytt byggprojekt? Hos 90 Grader Mätteknik erbjuds följande tjänster!

Anläggningsmätning

All typ av mätning inom infrastrukturprojekt. Exempelvis vägar, järnvägar, tunnlar och broar. Med en omfattande erfarenhet av utsättning av kantsten, VA-ledningar, fjärrvärme, belysningsstolpar och andra typer av fundament är detta ett tryggt val för ditt projekt!

Byggmätning

Med en närvaro från start till mål vid nybyggnad av hus och andra byggnader innebär tjänsten b.la. utsättning av husgrund, stomme, prefab betong, väggar och bjälklag.

Volymberäkning

Håll koll på materialet! En viktig del i anläggningsprojekt är volymberäkningen av massor så att man både kan beställa rätt mängd material men även för att få rätt betalt från beställaren.  Med en lång erfarenhet av volymberäkning på större anläggningsprojekt erbjuder 90 Grader Mätteknik allt inom mängdreglering och regler för AMA anläggning.

3D-scanning

Genom att använda den senaste tekniken inom 3D-scanning och välutbildade mätkonsulter så erbjuder 90 Grader Mätteknik 3D-scanning för ert projekt. Genom att titta på den tredimensionella bilden som genereras genom de stationära 3D-scanners, som kan scanna upp till en miljon punkter per sekund och producera bilder med tiotusentals punkter per kvadratmeter,  kan man identifiera säkerhetsbrister. Dessa bilder kan även användas som underlag för diskussioner kring isolering, operativa metoder m.m. Kontakta dem för en introduktion av 3D-scanning!

90 Grader Mätteknik är det tryggaste valet för mätuppdrag inom bygg och anläggning i Stockholms län. Med branschens bästa och senaste mätarutrustning är kvalitetssäkring av deras tjänster en nyckelfråga för att utföra projektet korrekt och säkert. Ni hittar mer information om företaget på gulasidorna , hitta.se och twitter!

Letar du efter ett jobb som mätkonsult inom byggnadsbranschen? Besök Vakanser regelbundet för att se när nya positioner hos 90 Grader Mätteknik kommer upp!

Bild på 90 Grader Mätteknik

Trendande artiklar

Dela den här artikeln