SlöSurfen

Inyan hjälper dig med affärsutveckling

Inyan hjälper dig och ditt företag att få en hållbar affärsutveckling. Med beprövade beteendemodeller och kommunikativa principer kommer de hjälpa dig och ditt företag. Med ett team som har lång erfarenhet av kundmöten och så kan du som kund känna dig otroligt säker på att dessa kurser kommer hjälpa dig att utvecklas. 

Inom personlig utveckling finns det två olika endagskurser där du kommer lära dig hur du blir effektivare och hur du samarbetar bättre med andra. Personlig effektivitet utgår från tid, fokus och energi. Ifall alla dessa inte är på samma nivå blir konsekvensen att man börjar stressa och slita i onödan. Men på Inyans kurser kommer du lära dig metoder som hjälper dig att hålla tid, fokus och energin på samma nivå för att kunna hålla sig lugn i alla situationer. För stress på kortare stunder kan var bra men stress under längre tider är förödande. 

Teamutveckling är också en sak som Inyan erbjuder kurser i. Att ditt team på arbetsplatsen fungerar bra tillsammans är nyckeln till bra resultat. För det räcker med att någon i gruppen inte riktigt presterar eller samarbetar med de andra för att hela teamet ska jobba sämre. Därför är det viktigt att alla i teamet är ärliga och vill samarbeta med varandra. 

Trendande artiklar

Dela den här artikeln