SlöSurfen

Ladda elbil hemma – Nästa generation

Att ladda sin elbil hemma är det enklaste sättet att ladda sin elbil. Bilen laddar sig själv när du gör andra saker och du inte behöver gå till en bensinstation. En laddningsstation är en laddningsväska eller laddningspunkt med en laddningskontakt / laddningspunkter som är cirka 20 000 kr. Det finns dock statligt stöd som täcker hälften av kostnaden eftersom elbilar har mindre miljöpåverkan och därför stöder staten fler människor att investera i att köpa en elbil.

En standardladdning som passar ditt hem kan vanligtvis ladda ett bilbatteri på cirka 20 km per timme (beräknat för enfas 16A). Det innebär att laddning kan ta 6-25 timmar beroende på vilken bil som laddas. Vanligtvis töms inte bilen helt när den laddas, och den behöver inte laddas förrän den har full räckvidd.

EV Charge+ tillhandahåller laddningsstationer och installationstjänster för ägare av elbilar eller butiker. De har ett brett utbud av olika produkter för att ladda din elbil hemma. Såsom en laddkabel för både elbilar av typ 1 och typ 2 och en laddningsstation för båda typerna.

HomeBox laddningsstationer är avsedda för elbilar avsedda att användas hemma eller på kontoret. Därför är designen perfekt för ett personligt garage eller annat privat utrymme. Förutom laddningsstationerna erbjuder de också en rad laddkablar och adaptrar, inklusive en Tesla-adapterkampanj och laddkablar med en kontrollbox.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln