SlöSurfen

Optiska produkter av hög kvalité

Glasögonsnoddar

Har du svårt att hålla reda på dina glasögon? En glasögonsnodd (även kallat senilsnöre) kan vara ett viktigt tillbehör till dina glasögon. Med en glasögonsnodd fäster du enkelt dina glasögon i snöret och vet exakt vart du har dem. En glasögonsnodd ger dig även en extra försäkring när du utför aktiviteter genom att agera skyddslina ifall de skulle åka av.

Dykmasker och simglasögon med styrka

Om du någon gång har snorklat eller dykt vet du vikten av att kunna se bra utan dålig passform, läckor eller imma. På resan kan det vara helt underbart att få uppleva rev genom ett par simglasögon med styrka så du inte missar upplevelsen. Simglasögon och dykmasker finns i flera olika stilar och styrkor beroende på dina behov.

Om MAXAB

MAXAB levererar produkter till företag inom branschen för optik. Företaget grundades år 1998 och hade redan då lång erfarenhet inom branschen. MAXAB har som mål att vara en komplett leverantör av kvalitetsprodukter inom optik, samt produkter för provrum och optiska verkstäder. Med ett sortiment på omkring 10 000 artiklar av hög kvalité är MAXAB det självklara valet av leverantör för optiska produkter.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln