SlöSurfen

Lär dig att kitesurfa på Öland

Skulle du vilja lära dig grunderna inom kitesurfing på Öland? På Kitekurs Öland har vi en grundutbildning där ni får lära er grunderna inom kitesurfing på solen och vindarnas ö. Kitekurs Öland ligger i Kleva som ligger 2 km norr om Mörbylånga. Grundkursen inleds med teori, manövrering, riggning och inlärning av vindfönstret och efter det så börjar vattenpassen där det är fokus på säkerhet, bodydrag, self rescue, starta, landa och hur du ska stå på brädan. Kursen avslutas med att vi ger dig feedback om saker ni är bra på, samt vad ni behöver öva på.

På Kitekurs Öland är vi måna om säkerheten i vattnet och vi förmedlar det till er på ett roligt sätt genom vår kunskap och erfarenhet. Alla instruktörer har genomgått KITEKALLE’s utbildning så att vi kan erbjuda er trygghet och säkerhet.

Om du redan kan grunderna i kitesurfing sedan innan eller har gått grundutbildningen så finns det en fortsättningskurs för dig som vill lära dig mera. Fortsättningskursen kan vi skräddarsy efter dina önskemål.

 

Trendande artiklar

Dela den här artikeln