SlöSurfen

Upptäck Nootropics för ett skarpare sinne

Har du aldrig hört talas om Nootropika/Nootropics innan så undrar du säkert vad det är för något. Nootropics är läkemedel gjorda av örter, aminosyror och andra substanser som ökar användarens kognitiva funktioner och inte ger några betydande biverkningar. Ända sedan civilisationens början har vi människor använt oss av örter för att förbättra hjärnans funktioner, minne och inlärningsförmåga.

Hos Reachgenius.se hittar ni marknadens bästa nootropics. I sortimentet finner ni nootropiska preparat som Noopept, Bromantane, Phenylpiracetam och många fler. Reachgenius levererar nootropics i orörd form direkt från tillverkaren så du slipper betala för onödiga tillsatser och varumärken mm.

Det finns olika familjer av nootropics såsom Racetam, Kolin och Peptider mm. De har alla olika egenskaper och påverkar olika funktioner i hjärnan.

Racetam

Racetam är den vanligaste och mest populära. Inom den här gruppen har alla substanser en liknande struktur och de förbättrar minne, humör, fokus, inlärningsförmåga och energi.

Peptider

En peptid är en proteinförening och den vanligaste är Noopept som är nära släkt med Racetamfamiljen, men sägs vara tusen gånger starkare än vad Piracetam är. Noopept förbättrar minne, inlärningsförmåga, motivation, energi i hjärnan samt ökar nivån av vakenhet.

Kolin

Kolin är ett ämne som naturligt finns i våra kroppar och är viktigt för hjärnans hälsa och funktion. Kolin har visat positiva resultat när det gäller inlärningsförmåga och minne. Kolintillskott tas oftast i samband med andra nootropics som Racetamer eftersom de tillsammans ger ett bättre resultat.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln