SlöSurfen

Mer ordning med cykelställ i två våningar

Mer ordning med cykelställ i två våningar i ditt cykelrum. Skapa en cykelparkering med tvåvånings cykelställ samt praktisk cykellift. Om din bostadsrättsförening – BRF, byggfirma eller hyresrättsförening letar efter bästa sättet att förvara boendes cyklar.

Då kommer det vara mest utrymmeseffektivt och ett säkrare val att investera i ett cykelställ i två våningar. Det finns cykelställ finns i en mängd olika stilar, var och en med sina egna fördelar.

Fristående cykelställ, dubbelsidiga cykelställ samt kompakta cykelställ

En av de mest populära typerna av cykelställ är det fristående cykelstället. Dessa ställen är enkla att sätta upp och kan användas både inomhus och utomhus. De är också relativt billiga, vilket gör dem till ett bra alternativ för budgetmedvetna bostadsrättsföreningar eller byggfirmor.

En nackdel med fristående cykelställ, som dubbelsidiga cykelställ samt även mer kompakta cykelställ är att dessa tar mycket plats.

Om du har ont om förvaringsutrymme. Då är ett fristående cykelställ kanske inte det bästa alternativet för dig. Idag finns det cykelställ i två våningar med praktisk cykellift som många gånger kan vara ett bättre alternativ.

Låsbara cykelställ för säker förvaring på cykelparkering eller i cykelrum

Om säkerheten är det viktigaste för dig bör du överväga att investera i ett låsbart cykelställ. Dessa ställen har inbyggda lås som avskräcker tjuvar från att göra sig av med din älskade cykel.

Låsbara cykelställ finns oftast som fristående cykelställ och vägghängda cykelställ. De tenderar dock att vara dyrare än sina icke låsbara motsvarigheter men lönar sig alltid i längden.

Om säkerheten är det viktigaste för dig bör du överväga att investera i ett låsbart cykelställ av någon sort. Dessa ställen har inbyggda lås som avskräcker tjuvar från att göra sig av med din älskade cykel.

Cykelparkering med cykelställ i två våningar med cykelhiss

För dem som verkligen har ont om utrymme finns det alltid alternativet att förvara din cykel med en cykelhiss. Cykelhissar gör att du kan förvara din cykel enklare och frigöra värdefull golvyta i ditt hem eller din lägenhet.

Har din bostadsförening mindre avsedda ytor och ett ökat behovs av cykelparkering och ett cykelrum inomhus. Då kommer du tjäna stort på att montera ett tvåvånings cykelställ i ditt cykelrum.

Det finns många olika typer av cykelställ på marknaden idag, var och en med sina egna fördelar. Bland de mest populära typerna av cykelställ så kan du nu enkelt avgöra vilket cykelställ eller cykelförvaring som är rätt för dig.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln