SlöSurfen

Michael Montin mäklare i Marbella

Michael Montin är en fastighetsmäklare som idag arbetar i Marbella, Spanien. Detta efter att han tidigare arbetat hos Mäklarhuset Innerstaden i Stockholm. Michael säger själv: ”När jag började min praktik på Mäklarhuset 2002 hade jag en dröm om att få hjälpa människor att hitta sin drömbostad. Jag ville vara med och dela den glädje med både en köpare samt en säljare för att känna känslan när de köpt respektive sålt en bostad. Den drömmen blev sann!” Detta är Michael Montin mycket stolt över idag, att den drömmen gick i upplevelse och även att han fick göra det i värmen nere i Spanien.

 

Bakgrund

När jag gick på gymnasiet hade jag en ganska bra bild vad jag ville göra efter mina studier. Jag började strax efter gymnasiet utbildade mig till fastighetsmäklare via Gävle universitet. Efter 6 månader hade jag jobb på Mäklarhuset Innerstan, där jag fick en bra tid med mina tidigare chefer och kollegor. Efter två års examen fick jag möjlighet att driva Mäklarhuset Kungsholmen genom franchisen, jag tvekade inte en sekund att ta utmaningen. Allting ledde för mig till att bli stadsägare och sedan en partner i Mäklarhuset Innerstan, som idag driver Bromma och Lidingö med totalt 7 kontor.

 

Läs mer om Michael Montin på hans sida.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln