SlöSurfen

Näspiercing i Stockholm: Snygga piercingsmycken

Utforska världen av öron- och näspiercing i Stockholm. Piercing har varit en populär form av självuttryck i århundraden. Det är ett sätt att göra ett uttalande om vem du är och det kan vara ett roligt och spännande sätt att förändra ditt utseende snabbt. 

Om du letar efter den perfekta platsen för att få din nästa piercing så behöver du inte leta längre än till Stockholm. Den här pulserande huvudstaden erbjuder en rad olika alternativ när det gäller piercingar och smycken. Det finns en piercing som passar för alla. Passa på att utforska världen av öronpiercing och näspiercing i Stockholm. 

Öronpiercings – traditionella och vågade alternativ

När det gäller öronpiercings är möjligheterna oändliga. Du kan hitta traditionella örhängen som nitar, labrets eller hoops, upp till mer vågade smycken som exempelvis ett dermalt ankare eller en piercing i brosket. 

Vid piercing i örat så är det bra att känna till lite olika piercingplaceringar och du kan alltid rådfråga ett proffs i en piercingstudio. Hos exempelvis Ennui Atelier i Stockholm kan du läsa mer om Flat, Helix, Front Helix, Lobe, Second Lobe, Tragus, Daith och Rook.

Du kan också välja mellan olika material som silver, guld eller till och med titan beroende på vad som tilltalar dig mest. Oavsett vilken typ av öronpiercing du bestämmer dig för kan du vara säker på att det finns kvalificerade yrkesmän i Stockholm som kan hjälpa dig. 

Piercingsmycken lyfts fram extra fint om man kombinerar med ett annat smycke som tex ringar, armband, halsband. På exempelvis Ennui Atelier på NK i Stockholm och Göteborg kan du finna både piercingsmycken som labrets och hoops i 14k guld med olika ädelstenar och diamanter, men även tillhörande ringar, armband och halsband. För att utveckla din stil ytterligare så varför inte addera ett pärlhalsband med barockpärlor? Titta in på ennuiatelier.com för att hitta olika alternativ med vita barockpärlor eller både mörka och vita barockpärlor som ares pearl necklace. Kolla även in eleganta smycken som Gaia, Ares, Hera, Aphrodite, samt statement ringar du kan bära varje dag som tex  Falcate, Mow och Set .

Näspiercings – en mängd olika stilar

Näspiercing blir allt mer populärt bland personer i alla åldrar. Det finns olika stilar som sträcker sig från enkla näspiercingar till mer komplicerade brosk- eller septumpiercingar. 

Vissa väljer till och med att ha flera näspiercingar på en gång. Oavsett vilken stil som tilltalar dig mest så kommer det att finnas någon i Stockholm för att hjälpa dig. Du kommer att skapa din önskade look på ett säkert och professionellt sätt.                    

Hitta kvalitetssmycken hos ett proffs på öron- och näspiercing

Oavsett vilken typ av piercing du väljer är det viktigt med kvalitetssmycken om du vill att din piercing ska hålla länge utan komplikationer eller irritation. Därför är det viktigt att du går till en professionell pieringstudio.

De har ett brett urval av kvalitetssmycken tillgängliga som sträcker sig från enkla smycken i rostfritt stål till mer exotiska ädelstenar som opaler eller diamanter beroende på din budget och personliga preferens. 

Att få en ny piercing är en spännande upplevelse, men det är viktigt att det görs på rätt sätt med kvalitetssmycken. På så vis håller din piercing utan komplikationer på lång sikt.  

Det är därför viktigt att du besöker en säker och professionell studio i Stockholm för både öron- och näspiercing.

Vare sig du väljer något traditionellt som Labrets, Hoops och Huggies eller om du väljer något mer vågat som piercingar i septum, så kommer du att kunna utföra din näs- och öronhåltagning i Stockholm på ett säkert vis. En professionell piercare kan hjälpa dig att skapa din önskade look!

Funderar du på att skaffa en ny piercing och undrar över piercingplacering eller vill ha mer inspiration? Då kan du hitta mer om Lobe, Second & Upper Lobe, Helix, Flat, Rook, Forward Helix, Daith, Tragus och Conch, placeringar hos exempelvis ennuiatelier.com

Trendande artiklar

Dela den här artikeln