SlöSurfen

Scanpan CTX stekpanna recension

Om du är på marknaden för en högkvalitativ stekpanna kan du överväga Scanpan CTX. Denna stekpanna i rostfritt stål är utformad för att vara både hållbar och nonstick. Den kan användas på alla matlagningsytor, inklusive induktionshällar, och är ugnssäker upp till 500°F. Låt oss ta en titt på några av de funktioner som gör den så populär.

Designfunktioner

Scanpan CTX har en 5-lagers konstruktion med en aluminiumkärna som är inlagd mellan två lager rostfritt stål. Den här konstruktionen hjälper till att fördela värmen jämnt i hela pannan samtidigt som den ger hållbarhet och lång livslängd. Pannans handtag är tillverkat av gjutet rostfritt stål och är nitat för extra styrka. Sidorna är utställda för att hälla vätskor, och botten på pannan har etsade cirklar för att förhindra att den blir skev med tiden. Dessutom gör dess patenterade nonstick-beläggning av keramiskt titan det enkelt att laga mat utan att den fastnar eller bränns.

Matlagningsprestanda

Scanpan CTX är idealisk för att enkelt steka, bryna, sautera och bräsera mat. Förutom att den har en utmärkt värmeledningsförmåga har den också en överlägsen värmebeständighet tack vare sin skiktade konstruktion som förhindrar att det bildas heta fläckar vid matlagning på höga värmeinställningar. Nonstickbeläggningen säkerställer att maten inte fastnar eller bränns vid tillagning samt gör rengöringen snabb och enkel – torka bara av den med en fuktig trasa efter varje användning!

Hållbarhet och garanti

Scanpan CTX stekpanna är tillverkad av förstklassiga material som är utformade för att hålla hela livet – den levereras med en begränsad livstidsgaranti mot tillverkningsfel samt slitage från normal användning. Dessutom är alla delar diskmaskinsäkra för ännu enklare rengöring efter matlagning. Det är också viktigt att notera att den här stekpannan är PFOA-fri vilket innebär att inga farliga kemikalier kommer att släppas ut i din mat under tillagningen!

Om du letar efter en pålitlig stekpanna som klarar av daglig användning i ditt kök kan Scanpan CTX vara ett perfekt alternativ för dig. Med sin 5-lagiga konstruktion och nonstickbeläggning av keramiskt titan erbjuder den överlägsen prestanda samtidigt som den är lätt att rengöra och underhålla. Dessutom garanterar dess begränsade livstidsgaranti att du kan använda den här stekpannan utan att oroa dig för eventuella problem på vägen! På det hela taget, om du letar efter en kvalitetspanna så bör Scanpan CTX definitivt finnas med på din lista över alternativ! Du kan köpa stekpannan på Formbar inredning i Västervik.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln