SlöSurfen

Peter Eriksén mäklare i Stockholm

PETER ERIKSÉN

Peter Eriksén är mäklare i centrala Stockholm som ständigt letar efter nya kunder för att hjälpa till att sälja deras bostad. Han är en professionell mäklare som tidigare var ansvarig mäklare för Sveriges dyraste fritidshus. Denna semestervilla har sin egen ö och ligger i Stockholms vackra skärgård strax utanför Lidingö med endast 10 minuters båtresa till trevliga Stureplan. Huset såldes för totalt 47 miljoner, både köparen och säljaren jublade över affären.

HEMLIG KÖPARE

Peter Eriksén hanterade denna affär på absolut bästa sätt genom att både säljaren och köparen blev mycket glada. Tanken är inte att renovera eller förändra själva villan, eftersom den är Q-märkt och därför inte speciellt mycket göras ifall Lidingo kommun inte godkänner detta. Tanken är framöver att köparen ska bygga en båthus vilket det finns stora möjligheter till eftersom han har sin egen båtplats på ön.

Idag har Peter Eriksén varit partner på Mäklarhuset Innerstan sedan 2008 och registrerad fastighetsmäklare sedan 1993. Han har aldrig varit lyckligare att han valde mäklarbranschen, med tanke på att det är det perfekta yrket då han brinner både för försäljning och bostäder. Det bästa han vet är när en lyckad försäljning slutar med att både köparen och säljaren är nöjda, det skadar heller aldrig om det är en finare villa.

Med många lyckade försäljningar och nöjda kunder har Peter Eriksén idag 4,7 av 5 möjliga poäng på HittaMäklare.se, vilket säger sig själv att han är duktig och tar han om sina kunder.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln