SlöSurfen

Bildekor i Stockholm

Gör som många andra och skaffa en bildekor för att marknadsföra ditt företag i Stockholm. Thornströms erbjuder flera olika reklammöjligheter för att visa dig upp dig för alla dina kunder och potentiella kunder. Du kan antingen skaffa en bildekor vilket gör att er företagsbil blir en stor rullande skylt, eller kanske du vill ha en gatupratare eller en skylt som visar upp ert företag. möjligheterna är stora och varför inte då skapa en skylt som lyser upp nu när mörkret faller ner tidigt på eftermiddagen?

Bildekor

Bildkor är en mycket smidig och effektiv marknadsföring som används idag. Eftersom du kör runt bilen till olika ställen är det fler som ser din logg och ditt företag. Har folk hört talas om din t.ex restaurang eller tycker det verkar trevligt finns det väldigt stor chans att de söker upp din restaurang, redan där har du en kund. Thornströms anpassar sig till dig och ditt företag med färger och utklipp som passar. Många väljer att köpa en riktigt fin och modern bil och sedan annonsera på den. Det här är ett väldigt smart sätt, eftersom bilen är väldigt fin och snygg tror många att företaget då också borde vara väldigt fint och rikt med nöjda kunder.
Produkter

Thornström erbjuder även flera andra produkter som dekaler, fönsterdekorationer, gatupratare, ljusskyltar, skyltar och mer. Vill du vara synlig för dina kunder och dina potentiella kunder? Titta då in Bildekor Stockholm idag och se vad de kan göra för dig och ditt företag!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln