SlöSurfen

Pontus Warholm – Mäklare hos Fastighetsmäklarna

Pontus Warholm är mäklare i Stockholm och brinner för att hjälpa er när ni ska köpa eller sälja bostad i Stockholm. Pontus hjälper er att hitta drömhuset ni alltid velat ha och det är något han hjälp många med under åren. Pontus jobbar på Fastighetsmäklarna i Stockholm som har de nöjdaste kunderna i Sverige inom sin bransch. Om du anlitar Fastighetsmäklarna får du garanterat en erfaren och duktig mäklare som hjälper dig att köpa eller sälja din fastighet eller bostad.

Pontus Warholm växte upp i Stockholm och har under sina unga år varit varit väldigt intresserad av hus och byggnader. Tack vare sitt stora intresse för detta kände han att fastighetsmäklare var det rätta jobbet för honom. Pontus har studerat fastighetsaffärer på universitet vilket har gett honom mycket goda och breda kunskaper inom försäljning av fastigheter. Pontus har samlat på sig flera år av erfarenhet och fått endel omnämnanden och varit topplacerad på en lista om mäklare som sålt mest under 2014.

Pontus är i övrigt intresserad av sport, finans, psykologi och coaching. Pontus är aktiv på sociala medier som Facebook, Linkedin, Twitter och på sin blogg där han skriver om de projekt han håller på med just nu, men han ger även endel tips om att köpa fastigheter.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln