SlöSurfen

Red Wing & Dickies hos HepCat

HepCat är en webbutik som säljer kläder, skor och accessoarer till dessa. Fokuset ligger mycket på något äldre kläder med en unik stil, såsom kavajer, chinos och fina kängor. Företaget har växt till en mycket stor butik på senare tiden och blivit standardbutiken för många där dem handlar sina kläder och skor. Två mycket populära varumärken de säljer är Red Wing skor och Dickies kläder. Varför just dessa har blivit så pass populära är för att kvalitén är på topp samt att dem ser väldigt bra ut med sin unika stil.

Red Wing

Red Wing är ett äldre varumärke från 1905. Huvudsyftet med dessa skor är att du ska kunna ha ett par slitstarka skor som du kan använda till vardagen men samtidigt putsa upp och använda som finskor till middagen. Ofta har du ett par skor när du är på jobbet, ett par skor när du är ute och går samt ett par när du ska på finmiddag. Dessa skor gör allt i ett. Dem är mycket slitstarka med bra kvalité, sköna att gå i och ser väldigt bra ut! Deras kängor är ett perfekt val till vintern nu när det börjar bli lite kallare ut.

Dickies

Dickes har ett liknande koncept som Red Wing då dem också använder sig utav mycket slitstarka material. Samma där så startades företaget upp i början av 1900-talet och då var tanken att det skulle bli arbetskläder. Jeans, byxor, overaller och denim har länge varit deras specialitet. Genom att det skulle bli arbetskläder var de tvunget till att vara bra kvalité och hålla för att uppdrag som gjordes. Därför kan du räkna med att dessa fungerar och håller i alla väder.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln