SlöSurfen

Rekrytera rätt personal

Behöver ditt företag rekrytera ny personal men kanske inte har tid eller vet riktigt hur du ska göra föra att få så bra personal som möjligt så kan du kontakta Karisma Rekrytering AB. Karisma är ett rekryteringsföretag i Stockholm som hjälper dig med rekryteringen så du kan hitta just dom rätta personerna för ditt företag som även passar in i gruppen.

Karisma Rekrytering

Karisma rekrytering i Stockholm startade 1999 på Lidingö. Med mer än 820 lyckade rekryteringar och över 18 års erfarenhet så är dom kända för att sätta sig in i kundens behov och hitta just dom rätta. Det är viktigt att dom fungerar i gruppen och att dom bidrar till ökad lönsamhet. En lyckad rekrytering kommer leda till att företaget växer, ekonomin kommer bli bättre samt så får du en bättre arbetssituation. När det gäller rekrytering så är det viktigt med personlighet och det är just därför dom heter Karisma.

De vanligaste typerna av rekryteringar i Stockholm är bland annat jurister, receptionister, rekrytering ingenjörer Stockholm, tekniker och arbetsledare. Deras metoder är grundade på Hubbard Management System vilket är det mest använda av organisationer och administrativa system runt om i världen. Med en garanti på sex månader så kan du vara säker på att du får just den där rätta för uppgiften. För ifall du inte blir nöjd med den anställda så upprepar dom rekryteringsprocessen helt kostnadsfritt. På deras sida kan du läsa om hur du lättare ska rekrytera folk själv med deras rekryteringstips.

Så istället för att du ska lägga ner massa utav din tid på att leta i många många timmar efter någon som ska både passa för uppgifterna och fungera bra gruppen så kan du höra av dig till Karisma Rekrytering i Stockholm. Karisma erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att rekrytera med en garanti på att du som kund ska bli nöjd.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln