SlöSurfen

Smart belysning som enkelt kan styras

Hos Ledgiganten hittar ni belysning, flera olika sorters lampor, trädgårdsbelysning och framför allt LED! LED (även kallad lysdiod) är en ljuskälla som tidigare i stor utsträckning använts i skärmar, skyltar, displayer m.m. På senare tid har allt fler upptäckt den ekonomiska fördelen med att byta ut glödlampan där hemma till en LED-lampa då LED-lamporna har en livslängd på ca 35 000 – 100 000 timmer medans den vanlig glödlampa endast har ca 1 000 timmar.

Smart belysning i hemmet

Möjligheterna med LED-tekniken är enorm och nu finns det en smart belysning som låter dig skifta mellan olika färger, ljusstyrka, pulserande ljus m.m. Här listas några smarta belysningar från Ledgiganten!

Philips Hue

Philips Hue finns tillgängliga i en mängd olika utförande som ger möjlighet att växla mellan olika färger. Skapa olika ljusscener i ditt hem beroende på om det är morgon, eftermiddag, fredagskväll framför tvn, dåligt eller bra väder. Möjligheterna med egna profiler för olika situationer är oändliga med Philips Hue’s smarta belysning

Sengled Smartbelysning

Vill du få en smart lösning med både högtalare och ljus? Sengled Smartabelysning kombinerar effektiv belysning med bluetooth-högtalare av högsta kvalité. Strömma musik till dina lampor via din surfplatta, telefon, dator eller varför inte direkt från tvn? Enkelt, smart och användbart!

LIFX Smartbelysning

16 miljoner olika ljuskulörer. Låter det överväldigt? Oroa er inte! Med LIFX smarta belysning så kan du enkelt justera ljusinställningarna på deras lampor genom en användarvänlig mobilapp. Bara koppla upp lamporna mot hemnätverket och starta appen på mobilen så är du redo! En riktigt bra funktion som finns i LIFX lampor är att deras senaste inställningar sparas om man stänger av lamporna med en strömavbrytare.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln