SlöSurfen

Smartoff – Faktureringsprogram

Smartoff är ett program för dig och ditt företag. Genom att underlätta med fakturautskick, tidsrapportering, order och mycket mer underlättar det mycket för ditt företag. Du kan hålla koll på allting på en och samma gång genom att allt ligger på samma ställe. Eftersom programmet finns på nätet och även som en app har du tillgång till det var du än befinner dig. Du behöver därför inte oroa dig att saker inte går som det ska.

Lättanvänt

Smartoff har flera användbara funktioner men är även mycket lättanvänt så att alla ska kunna förstå sig på det. Smartoff förstår att alla företag inte är teknikföretag och är så kunniga inom dessa ämnen, just därför ville dem skapa ett lättanvänt program som alla kunde förstå sig på. Vilket betyder mycket för flera, att det är lättanvänt att använda. Många företag drivs utav äldre som kanske inte har 100% koll på tekniken och hur allt fungerar idag. Därför kan det vara bra ifall även dem förstår sig på det.

Det finns andra program där ute och några till och med är gratis, dock brukar dessa inte erbjuda alla dessa funktioner som Smartoff gör. Genom att du har tillgång till det vart du än befinner dig. Samt att det inte är lika lättanvänt som Smartoff.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln