SlöSurfen

Upplev semestern med husvagn & husbil

Varför ska man äga en husvagn/husbil?

När man går på semester så borde den vardagliga stressen stanna hemma och lugnet ska ta över. Oftast ser det inte ut så då resmål och boende kan orsaka mer stress än det behöver. Man måste boka boende och checka in i boendet vid en viss tid. När man vill gå ut och uppleva resmålet så måste man ha koll på linjetrafiken samt planera hela dagen för att hinna med bussen/tåget hem igen. När det är dags att resa hem så tvingar boendet er att lämna vid en viss tidpunkt och tar inte era behov i åtanke. Låter detta bekant?

Med husvagn och husbil så bestämmer ni själva hur semestern ska se ut. Ni bestämmer vart ni ska sova för natten, vilken utsikt ni vill vakna upp till och när ni åker därifrån. Utan att hela tiden ha linjetrafik i åtanke öppnas det flera dörrar till olika sevärdheter och upplevelser i området. Blir det alltför sent så har ni alltid med er boendet och sängplatsen! Möjligheterna med att semestra med husvagn och husbil är många, det enda som begränsar er är fantasin!

Hitta er husvagn eller husbil hos Vinslövs Fritidscenter AB

Vinslövs Fritidscenter AB är en av Sveriges största återförsäljare inom husvagnar och husbilar av populära märken som Kabe, Adria, Hymer m.m. Hos Vinslövs Fritidscenter kan ni genom de härliga medarbetarna få hjälp med ert nya fordon och vad man ska tänka på. Besök gärna lokalerna på plats, ta en kopp kaffe och bli guidade genom sortimentet med någon på plats. Här hittar ni bland det nyaste på marknaden och det bästa ibland begagnat. Med över 20+ års erfarenhet samlat på ett ställe kan ni få svar på alla frågor ni har om camping, husvagn eller husbil.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln