SlöSurfen

Sportdryck som är snäll mot magen

Tailwinds sportdryck togs fram för att erbjuda ett bättre alternativ för att få mer energi under dagen, träningen eller tävlingen. Vanliga sportdrycker innehåller oftast fel sorts socker som samlas i magen och blir svårt för kroppen att hantera och resulterar i magproblem. Med Tailwinds kombination av näring, elektrolyter och vatten så ger det en samordnad effekt som jobbar med varandra för att ge dig mer energi.

Kör Tailwind hela dagen!

Komplett med kalorier, elektrolyter och vätska så kan du skippa alla geler, energibars och piller. Du kan köra Tailwinds sportdryckspulver under ett intensivt träningspass eller hela dagen. Justera din dosering efter ditt kaloribehov. Sportdrycken är helt klar i färgen och blandas smidigt ner i vatten, utan några rester. Tailwind finns i flera goda smaker som är lätta och smakar gott under hela dagen.

Helt naturliga ingredienser

Dextros (glukos), sackaros, natriumcitrat, havssalt, surhetsreglerande medel citronsyra, naturligt aromämne, kaliumklorid, kalciumkarbonat, magnesiumcitrat.

En sportdryck som ger dig en extra kick

Behöver du den där extra kicken under din konditionsträning för att prestera på topp? Det går att köpa Tailwinds sportdryck med koffein, som har visat sig kunna öka prestationen under träning vid både hög och låg intensitet. Används som den vanliga sportdrycken från Tailwind men intaget rekommenderas att begränsas för att inte bygga upp för hög koncentration. Ni hittar all information om dosering på produktsidan och påsen.

Stick packs på språng!

Är du ofta på fot och inte har tid att förbereda din sportdryck  innan träningen? Med Tailwind Stick Packs river du upp påsen, häller ner innehållet i din flaska och så har du en energiladdad sportdryck på bara några sekunder! Stick packs passar även kanon till dig som vill testa olika smaker av Tailwind innan du bestämmer dig för att beställa en hel påse. Varje Stick pack innehåller 200 kalorier som blandas med 600 – 750 ml kallt, rent vatten. Ta in sportdrycken regelbundet genom sippar under hela träningen för att få ett stadigt intag av energi, elektrolyter och vätska.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln