SlöSurfen

Grilla med kvalité i sommar!

Snart är det dags att förbereda sig inför den skönaste tiden på året, sommaren! Mycket fritid utomhus, dopp i havet och man träffas oftare genom en god måltid. Gör er sommar lite bättre med en bra grill från Grillkung.se!

Grillkung.se tar grillning på allvar, här räcker det inte med en liten klotgrill från något stort varuhus som knappt håller sommaren ut och sedan rostar sönder i förrådet! Grillarna hos Grillkung är designade av grill-experter för att hålla länge och göra dig till mästare över köttet. De som jobbar på Grillkung har ett stort intresse för att sprida grillglädje genom hela Sverige och vara säkra på att grillmästarna där hemma köper saker av bra kvalité.

Grillar som håller måttet

Hos Grillkung hittar ni flera välkända märken av grillar och olika typer av grillar som passar er stil mest. Broil king, Landmann, Napoleon, Outdoorchef m.m.

Gasolgrillar

Med ett knapptryck är du igång och har en grillfärdig värme på bara några minuter. Med en riktigt bra gasolgrill tar du bort en stor del av underhållsarbetet som vanligtvis kommer med en traditionell kolgrill. Att städa ur en gasolgrill är busenkelt, oftast gäller det bara att slå på gasolen på fullt ös och bränn ur den i 10-15 minuter. Med en grill som klarar trycket år in och år ut så maximerar ni njutningen av er grillning!

Kolgrillar

Ibland vill man ha den där goda smaken av kol på köttet, det ska kännas naturligt och lite bränt. Kolgrillarna hos Grillkung kommer i flera olika former och typer. Klotgrill, smoker, keg m.m. Hitta din favorit! Ett tips är att både ha en gasolgrill och en kolgrill till hands på trädgården.

Elgrill

Vill ni ha pricksäker kontroll över värmenivåerna under er grillning så är en elgrill ett bra alternativ. Passar perfekt för platser där det inte alltid passar att ta med sig en större gasolgrill eller kolgrill. Balkongen, altanen, utanför tältet eller varför inte direkt på bakluckan av bilen?

Trendande artiklar

Dela den här artikeln