SlöSurfen

Städhjälp i Stockholm

Behöver du städhjälp i Stockholm? Stockholm Home Facility är en städfirma i Stockholm som  erbjuder städning för både privatpersoner och företag. Städarna består av både glada män och kvinnor i olika åldrar som älskar att städa. De har hög yrkesskicklighet och en lång erfarenhet så att en jämn kvalitet alltid kan hållas. Städarna på Stockholm Home håller sig alltid uppdaterade på det senaste inom städbranschen för att göra ett så bra arbete som möjligt.

Hemstädning

Stockholm Home Facility erbjuder ett abonnemang för hemstädning i Stockholm vilket är mycket populärt. Hemstädningen går även att kombinera med både tvättning och strykning ifall behov finns. Hos Stockholm Home får alla anställda kollektivavtal, internutbildning, ansvarsförsäkring samt arbetskläder. Som kund har du möjlighet att välja vilka rengöringsmedel du föredrar.

Flyttstädning

Flyttstädning i Stockholm är något som Stockholm Home Facility erbjuder. Under flytten kan det vara skönt att slippa tänka på städningen då det är en betydligt mer omfattande städning än den vanliga veckostädningen man gör. De på Stockholm Home Facility har en lång erfarenhet av flyttstädning så att du som kund kan känna dig trygg med att lämna över ett rent och fint hus till den nya ägaren.

Kontor- och butiksstädning

Stockholm Home Facility erbjuder butik och kontorsstädning av både små och stora lokaler. Genom att anlita Stockholm Home kan ni som företag avlasta personalen från att städa arbetsplatsen eller göra så att man får komma till en ren och fin arbetsplats varje morgon. För en butik är det väldigt viktigt att det är rent och fint då kunderna påverkas av hur miljön i butiken är. Hos Stockholm Home binder ni inte upp er en längre tid, utan avtalet är löpande med en uppsägningstid på 2 månader. Avtalet inleds med en nöjd kund garanti på 3 månader, vilket betyder att ni kan säga upp avtalet omedelbart.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln