SlöSurfen

Träna i Västerhaninge

Letar du efter ett gym i haninge som håller hög kvalitet och har en kunnig personal? Att träna ska vara något roligt och inspirerande som leder dig till ett hälsosammare liv och det kan vara svårt att komma igång att börja träna om det inte är roligt.

Att börja träna

Hos i.form Västerhaninge erbjuds det många olika träningsformer för att det ska passa så många som möjligt. Här finns det gruppträning, personlig tränare och mycket mer för att passa just dig. En personlig tränare kan vara bra ifall du har svårt att få träningen att bli av, men med hjälp av en pt vet du att träningen blir av och att du får ut maximalt av träningen. Andra alternativ om du har svårt att ta dig till träningen är att ta med en kompis där ni sedan peppar varandra under varje träningspass. Ett tips innan du kommer igång med träningen är att man inte ska sätta upp orimliga mål om att man exempelvis ska träna flera gånger per dag. Utan istället sätter du rimliga krav som exempelvis 2 gånger i veckan.

Massage

Hos i.form finns det tillgång till massage i Haninge för att lösa upp spänningar, knutor och svullnader i kroppen och öka blodcirkulationen. Massage hjälper kroppen att slappna av och regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Massage leder även till att du känner dig lugnare, mer rörlig och mjukare i kroppen. Det finns olika typer av behandlingar hos i.form i Västerhaninge såsom massage, akupunktur och alternativ medicin.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln