SlöSurfen

Trappor för alla ändamål

Trappor är inte en modern uppfinning, men de har använts i tusentals år för att flytta människor och saker mellan olika våningar i naturen och byggnader. Grunda backar är sällan ett problem, men så snart de blir lite branta måste en lösning hittas och trappor är ett naturligt val. Idag finns spår av trappor inom bergstigar, arkeologiska platser och till och med i de egyptiska pyramiderna. Dock blir placeringen av trappor mer och mer avancerad och idag är det möjligt att göra trappor med andra material än sten. Detta resulterar i attraktiva inredningsdetaljer när du utför mycket viktiga funktioner. Flytta mellan de olika våningarna i ett hus eller en bostad.

Vilka är de mest populära skalorna i Sverige?

Klassiska trätrappor byggs vanligtvis helt raka eller L-formade och är förmodligen den vanligaste typen av trappa vi ser. Det är en praktisk stege för inomhusbruk och det ser bra ut. Om du behöver andra inre trappor kan du använda U-formad Utrappa. De anpassar sig till mindre områden och kan byggas i ett slags mellansteg som är basen på vilken du kan placera dina vackra krukväxter. Det finns även exempelvis olika trappor med plattform som gör att man enkelt kan ta sig upp till ett ställer och sen hålla sig där uppe genom plattformen.

Här finns då E-trappor. E-Trappor är en tillverkare av trappor i aluminium samt gör trappor enligt deras kunders önskemål. Deras tekniska konsult behärskar Solidworks och har många års erfarenheter av steg och trappor i metallbranschen samt olika industriverksamheter.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln